اشرفیان, سارا, بنیادیان, مجتبی, مشتاقی, حمداله. (1401). تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1), 68-77. doi: 10.30495/jfm.2022.682586
سارا اشرفیان; مجتبی بنیادیان; حمداله مشتاقی. "تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 1, 1401, 68-77. doi: 10.30495/jfm.2022.682586
اشرفیان, سارا, بنیادیان, مجتبی, مشتاقی, حمداله. (1401). 'تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1), pp. 68-77. doi: 10.30495/jfm.2022.682586
اشرفیان, سارا, بنیادیان, مجتبی, مشتاقی, حمداله. تاثیر عصاره آبی و اتانولی موسیر بر استرپتوکوکوس ترموفیلوس و لاکتوباسیلوس بولگاریکوس در محیط آبگوشت TSB و ماست. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 9(1): 68-77. doi: 10.30495/jfm.2022.682586


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب