. (1388). بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف کنسانتره در جیره غذایی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی در شکمبة گاومیش‏ بومی استان مازندران. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(7), 61-66.
. "بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف کنسانتره در جیره غذایی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی در شکمبة گاومیش‏ بومی استان مازندران". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 7, 1388, 61-66.
. (1388). 'بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف کنسانتره در جیره غذایی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی در شکمبة گاومیش‏ بومی استان مازندران', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(7), pp. 61-66.
. بررسی اثر استفاده از سطوح مختلف کنسانتره در جیره غذایی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی در شکمبة گاومیش‏ بومی استان مازندران. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1388; 3(7): 61-66.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب