. (1388). اثر استفاده از سطوح مختلف آب پنیر تخمیر و تغلیظ شده در جیره غذایی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی و تغییر جمعیت تک‌یاخته‌ها در شکمبه گوسفند. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(8), 63-70.
. "اثر استفاده از سطوح مختلف آب پنیر تخمیر و تغلیظ شده در جیره غذایی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی و تغییر جمعیت تک‌یاخته‌ها در شکمبه گوسفند". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 8, 1388, 63-70.
. (1388). 'اثر استفاده از سطوح مختلف آب پنیر تخمیر و تغلیظ شده در جیره غذایی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی و تغییر جمعیت تک‌یاخته‌ها در شکمبه گوسفند', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(8), pp. 63-70.
. اثر استفاده از سطوح مختلف آب پنیر تخمیر و تغلیظ شده در جیره غذایی بر میزان سنتز پروتئین میکروبی و تغییر جمعیت تک‌یاخته‌ها در شکمبه گوسفند. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1388; 3(8): 63-70.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب