. (1388). اثر سطوح متفاوت ویتامین E در جیره مرغ مادر گوشتی بر تولید و کیفیت تخم‌مرغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(9), 37-44.
. "اثر سطوح متفاوت ویتامین E در جیره مرغ مادر گوشتی بر تولید و کیفیت تخم‌مرغ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3, 9, 1388, 37-44.
. (1388). 'اثر سطوح متفاوت ویتامین E در جیره مرغ مادر گوشتی بر تولید و کیفیت تخم‌مرغ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 3(9), pp. 37-44.
. اثر سطوح متفاوت ویتامین E در جیره مرغ مادر گوشتی بر تولید و کیفیت تخم‌مرغ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1388; 3(9): 37-44.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب