آزادفر, الهام, ثابت قدم, مریم, بهرامی, زهره, بیضایی, بیتا. (1400). بهینه‌سازی اثرآنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه کنگر بر پایداری اکسایشی روغن سویا و مقایسه آن با آنتی‌اکسیدان سنتزی(BHT). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(4), 25-34. doi: 10.30495/jfm.2021.683625
الهام آزادفر; مریم ثابت قدم; زهره بهرامی; بیتا بیضایی. "بهینه‌سازی اثرآنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه کنگر بر پایداری اکسایشی روغن سویا و مقایسه آن با آنتی‌اکسیدان سنتزی(BHT)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 4, 1400, 25-34. doi: 10.30495/jfm.2021.683625
آزادفر, الهام, ثابت قدم, مریم, بهرامی, زهره, بیضایی, بیتا. (1400). 'بهینه‌سازی اثرآنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه کنگر بر پایداری اکسایشی روغن سویا و مقایسه آن با آنتی‌اکسیدان سنتزی(BHT)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(4), pp. 25-34. doi: 10.30495/jfm.2021.683625
آزادفر, الهام, ثابت قدم, مریم, بهرامی, زهره, بیضایی, بیتا. بهینه‌سازی اثرآنتی‌اکسیدانی عصاره اتانولی گیاه کنگر بر پایداری اکسایشی روغن سویا و مقایسه آن با آنتی‌اکسیدان سنتزی(BHT). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 8(4): 25-34. doi: 10.30495/jfm.2021.683625


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب