نبی زاده, فرناز, زین ساز, پانیذ. (1400). بررسی تاثیر آرد برنج بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پارا کازئی در ماست میوه ای و خواص کیفی آن به روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), 61-73.
فرناز نبی زاده; پانیذ زین ساز. "بررسی تاثیر آرد برنج بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پارا کازئی در ماست میوه ای و خواص کیفی آن به روش سطح پاسخ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8, 3, 1400, 61-73.
نبی زاده, فرناز, زین ساز, پانیذ. (1400). 'بررسی تاثیر آرد برنج بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پارا کازئی در ماست میوه ای و خواص کیفی آن به روش سطح پاسخ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 8(3), pp. 61-73.
نبی زاده, فرناز, زین ساز, پانیذ. بررسی تاثیر آرد برنج بر زنده‌مانی باکتری پروبیوتیک لاکتوباسیلوس پارا کازئی در ماست میوه ای و خواص کیفی آن به روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 8(3): 61-73.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب