. (1391). اثر افزودن ویتامین E به جیره مرغ مادر بر کیفیت تخم مرغ قابل جوجه‌کشی در زمان ذخیره. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), 25-32.
. "اثر افزودن ویتامین E به جیره مرغ مادر بر کیفیت تخم مرغ قابل جوجه‌کشی در زمان ذخیره". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 1, 1391, 25-32.
. (1391). 'اثر افزودن ویتامین E به جیره مرغ مادر بر کیفیت تخم مرغ قابل جوجه‌کشی در زمان ذخیره', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), pp. 25-32.
. اثر افزودن ویتامین E به جیره مرغ مادر بر کیفیت تخم مرغ قابل جوجه‌کشی در زمان ذخیره. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 6(1): 25-32.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب