. (1391). تأثیر سطوح مختلف ویتامین C بر برخی شاخص‌های ایمنی و خونی ماهی بنی (Barbus sharpeyi). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), 47-56.
. "تأثیر سطوح مختلف ویتامین C بر برخی شاخص‌های ایمنی و خونی ماهی بنی (Barbus sharpeyi)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6, 1, 1391, 47-56.
. (1391). 'تأثیر سطوح مختلف ویتامین C بر برخی شاخص‌های ایمنی و خونی ماهی بنی (Barbus sharpeyi)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 6(1), pp. 47-56.
. تأثیر سطوح مختلف ویتامین C بر برخی شاخص‌های ایمنی و خونی ماهی بنی (Barbus sharpeyi). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1391; 6(1): 47-56.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب