بصیری, شادی. (1401). تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سرکه حاصل از تخمیر میوه عناب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2(تابستان)), 49-62. doi: 10.30495/jfst.2021.684135
شادی بصیری. "تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سرکه حاصل از تخمیر میوه عناب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 2(تابستان), 1401, 49-62. doi: 10.30495/jfst.2021.684135
بصیری, شادی. (1401). 'تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سرکه حاصل از تخمیر میوه عناب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2(تابستان)), pp. 49-62. doi: 10.30495/jfst.2021.684135
بصیری, شادی. تعیین ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی سرکه حاصل از تخمیر میوه عناب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(2(تابستان)): 49-62. doi: 10.30495/jfst.2021.684135


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب