- امیری، ص.، رادی، م. 1378. بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی- چشایی خامه کم چرب تهیه شده از نشاسته گندم اصلاح شده، هجدهمین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی.
- عظیمیان دهکردی، ا. 1395. اثر صمغ فارسی و امولسیفایر ها بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی خامه قنادی. پایان نامه دوره کارشناسی ارشد، دانشگاه صنعتی اصفهان.
- غفاری امام، س. م. 1395. تولید خامه قنادی کم چرب با استفاده از ترکیبی از پایدارکننده های سدیم کربوکسی متیل سلولز ، آگار، کاراگینان، منو و دی گلیسرید. پایان نامه دوره کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهر قدس.
- فرحناکی، ع.، صفری، ز.، احمدی گورجی، ف.، مصباحی، غ. ر. 1390. کاربرد ژلاتین به عنوان هیدروکلوئید جایگزین چربی در تولید خامه کم چرب. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، دوره 8، شماره 31، 52-45.
- محمدی، س. ع.، قدس روحانی، م.، نجف نجفی، م.، کاشانی نژاد، م. ۱۳۹۸. بررسی اثر صمغ کنجاک، فشار هموژنیزاسیون و میزان چربی بر خصوصیات رئولوژیکی و حسی خامه کم چرب. علوم و صنایع غذایی ایران، دوره 16، شماره ۸۷، ۲۳۹-۲۵۱.
- معتمدزادگان، ع.، شهیدی، ا.، حسینی پرور، ه.، ابدالی، س.1392. بررسی اثر نوع ژلاتین بر ویژگی های کاربردی ماست قالبی فاقد چربی. فصلنامه علوم و صنایع غذایی، شماره 47، 230-221.
- Aziznia, S., Khosrowshahi A., Madadlou A. and Rahimi J. 2008. Whey Protein Concentrate and Gum Tragacanth as Fat Replacers in Nonfat Yogurt: Chemical, Physical, and Microstructural Properties. Journal of Dairy Science, 91:2545-2552.
- Bostan, A., Razavi, S. M and Farhoosh, R. 2010. Optimization of hydrocolloid extraction from wild sage seed (Salvia macrosiphon) using response surface. Int. J. Food Prop, 13(6): 1380-1392.
- Bourne, M. C. 1978. Texture profile analysis. Food Technology, 32:62–66, 72.
- Emam Djome, , Mousavi, M.E. and Ghorbani, A.V. 2008. Effect of WPC addition on the physical properties of homogenized sweetened dairy cream. International Journal of Dairy Technology. 67(2): 183-191.
- 2008. Camel milk. Retrieved from. http://www.fao.org/ag/againfo/themes/en/dairy/camel.html.
- Guven, M., Yasar, K., Karaca, O.B. and Hayaloglu, A.A. 2005. The effect of inulin as a fat replacer on the quality of set type low, fat yogurt manufacture. International Journal of Dairy Technology, 58 (3): 180- 184.
- Hassan, A. A., Hagrass, A. E., Soryal, K. A. and El-Shabrawy, S. A. 1987. Physico-chemical properties of camel milk during lactation period in Egypt. Journal of Food Sciences, 15: 1-14.
- Imeson, A. 2010. Food stabilizers, thickeners and gelling agents. 978. Chichester: Blackwell publishing Ltd, P 372.
- Indra, R. and Erdenebaatar, B. 1998. Camel’s milk processing and its consumption patterns in Mongolia. In: Actes du colloque, Dromadaires et chameaux, animaux laitiers/Dromedaries and camels, milking animals, P. Bonnet, CIRAD Publ., Nouakchott, Mauritania.
- Izidoro, D., Sierakowski, M.R., Waszczynskyj, N., Haminiuk, W.I.C. and Scheer, A.P. 2007. Sensory evaluation and rheological behavior of commercial mayonnaise. International
Journal of Food Engineering, 3(1): Article 5.
- Kashaninejad, M., Najaf Najafi, M., Ghods Rohani, M., Kashaninejad, M. 2019. Optimization of labane (concentrated yogurt) formulation produced by wheyless process using mixture‐process variable experiments. J Food Process Preserv.; 43: e14193.
- Kayacier, A. and Dogan, M. 2006. Rheological properties of some gums-salep mixed solutions. Journal of Food Engineering, 72: 261–265.
- Kurt, A. and Kahyaoglu, T. 2015. Rheological properties and structural characterization of salep improved by ethanol treatment. Carbohydrate Polymers, 133: 654-661.
- Liu, H., Xu, X. M. and Guo, Sh.D. 2007. Rheological, texture and sensory properties of low fat mayonnaise with different fat mimetics. Food Science and Technology, 946-954.
- Mahdian, E., Mazaheri Tehrani, M., and Shahidi F, 2011. evaluation of the effect of soy flour on rheological properties of ice cream. iranian journal of food science and technology. 31(8): 107 - 114.
- Ohri, S. P. and Joshi, B. K. 1961. Composition of milk of camel. The Indian Veterinary Journal, 38: 514-516.
- Omar, A. Al haj, Hamad, Al Kanhal. 2010. Compositional, technological and nutritional aspects of dromedary camel milk, International Dairy Journal, 20, 12: 811-821.
- Park, Y. W. 2007. Rheological characteristics of goat and sheep milk. Small Ruminant Research, 68(8): 73–78.
- Race, S.w. 1991. Improved product quality through viscosity easurement. Food technology, 45: 86-88.
- Rao, M.A. 1999. Rheology of Fluid & Semisolid Foods Principles & Applications. Aspen Publishers, Inc., USA.
- Razavi, S. M. A., Cui, S. W., Guo, Q., and Ding, H. 2014. Some physicochemical properties of sage (Salvia macrosiphon) seed gum. Food Hydrocolloids, 35: 453-462.
- Razavi, S.M.A., Taheri, H and Sunchez. R. 2013. Viscoelastic characterization of wild sage (Salvia macrosiphon) seed gum. International Journal of Food Properties, 16: 1604–1619.
- Rudan, M.A., Barbano, D.M., Yun, J.J and Kindstedt, P.S.1998. Effect the modification of fat Particle size by homogenization on composition, proteolysis, functionality and appearance of reduced fat Mozzarella cheese. Journal Dairy Science, 81: 2065-2076.
- Sajedi, M., Nasirpour, A., Keramat, J. and Desobry, S. 2014. Effect of modified whey protein concentrates on physical properties and stability of whipped cream. Food Hydrocolloids. 36: 93 – 101.
- Sopade, P.A. and Kassum, L.A. 1992. Rheological characterization of akamu a semi fluid food from maize millet and sorghum. journal of cereal science, 15: 193-202
- Sun, F., Huang, Q. and Wu, J. 2014. Rheological behaviors of an exopolysaccharide from fermentationmedium of a Cordyceps sinensis fungus (Cs-HK1). Carbohydrate Polymers, 114: 506-513.
- Walkenström, P., Kidman, S., Hermansson, A., Rasmussen, P.B., and Hoegh, L. 2003. Microstructure and rheological behaviour of xanthan/pectin mixed gels. Food Hydrocolloids, 17: 593–603.
- Worrasinchai, S., Suphantharika, M., Pinjai, S., Jammong P. 2006. β-Glucan prepared from spent breweros react as a fat replacer in mayonnaise. Food Hydrocolloids, 20: 68- 8.
- Zhao, Q. Z., Zhao, M. M., Li, J. R., Yang, B., Su, G. W., Cui, C. and Jiang Y M, 2009. Effect of Hydroxypropyl Methylcellulose on the Textural and Whipping Properties of Whipped Cream. Food Hydrocolloids, 23: 2168-2173.
|