کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی. (1401). اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2(تابستان)), 125-140. doi: 10.30495/jfst.2021.1877658.1569
مرتضی کاشانی نژاد; سید محمد علی رضوی. "اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 2(تابستان), 1401, 125-140. doi: 10.30495/jfst.2021.1877658.1569
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی. (1401). 'اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2(تابستان)), pp. 125-140. doi: 10.30495/jfst.2021.1877658.1569
کاشانی نژاد, مرتضی, رضوی, سید محمد علی. اثر افزودن کربوکسی متیل سلولز، صمغ دانه مرو و میزان چربی بر خصوصیات خامه کم چرب شیر شتر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(2(تابستان)): 125-140. doi: 10.30495/jfst.2021.1877658.1569


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب