ابراهیمی ملاطی, علی, رضائی, کرامت الله, پورفرزاد, امیر, پیراوی ونک, زهرا, کریمی, روح الله. (1401). ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2(تابستان)), 141-156. doi: 10.30495/jfst.2021.684139
علی ابراهیمی ملاطی; کرامت الله رضائی; امیر پورفرزاد; زهرا پیراوی ونک; روح الله کریمی. "ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 2(تابستان), 1401, 141-156. doi: 10.30495/jfst.2021.684139
ابراهیمی ملاطی, علی, رضائی, کرامت الله, پورفرزاد, امیر, پیراوی ونک, زهرا, کریمی, روح الله. (1401). 'ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2(تابستان)), pp. 141-156. doi: 10.30495/jfst.2021.684139
ابراهیمی ملاطی, علی, رضائی, کرامت الله, پورفرزاد, امیر, پیراوی ونک, زهرا, کریمی, روح الله. ترکیبات تری گلیسیریدی، فسفولیپیدی و توکوفرولی روغن هسته انگور استخراج شده با روش های پرس سرد و حلال هگزان. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(2(تابستان)): 141-156. doi: 10.30495/jfst.2021.684139


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب