شعبان پور, بهاره, پورعاشوری, پرستو, بشارتی, زهرا. (1401). اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(3(پاییز)), 65-78. doi: 10.30495/jfst.2021.684148
بهاره شعبان پور; پرستو پورعاشوری; زهرا بشارتی. "اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 3(پاییز), 1401, 65-78. doi: 10.30495/jfst.2021.684148
شعبان پور, بهاره, پورعاشوری, پرستو, بشارتی, زهرا. (1401). 'اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(3(پاییز)), pp. 65-78. doi: 10.30495/jfst.2021.684148
شعبان پور, بهاره, پورعاشوری, پرستو, بشارتی, زهرا. اثرات پروتئین هیدرولیز شده ماهی کیلکای آنچوی (Clupeonella engrauliformis) بر پایداری اکسیداسیونی و خواص کاربردی گوشت چرخ شده آن طی نگهداری به صورت منجمد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(3(پاییز)): 65-78. doi: 10.30495/jfst.2021.684148


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب