- امید فر، ا.، عطای صالحی، ا.، شیخ الاسلامی، ز. 1394. تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگیهای کیفی و ماندگاری نان بربری.پژوهش های علوم و صنایع غذایی ایران، دوره 11، شماره 5، 630-620.
- پوراسماعیل، ن.، عزیزی، م.، عباسی، س.، محمدی، م. 1390. فرمولاسیون نان بدون گلوتن با استفاده از گوآر و آنزیم ترانس گلوتامیناز میکروبی. پژوهشهای صنایع غذایی، دوره 21، شماره 1، 81-69.
- پیغمبردوست، ه.، سرابندی، خ. 1397. تأثیر شرایط خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، عملکردی و بازده تولید پودر عصاره مالت.پژوهش های صنایع غذایی، دوره 27، شماره 2، 90-75.
- حجتی، م.، عزیزی، م. ح.، احمدی ندوشن، م. 1381. تاثیر فعالیت آلفا آمیلاز در کیفیت نان باگت. مجله کشاورزی و عمران روستایی، دوره 4، شماره 1، 36-29.
- روانفر، ن.، محمدزاده میلانی، ج.، رفتنی امیری، ز. 1393. ارزیابی تاثیر آرد مالت جو بر ویژگی های کیفی خمیر و نان بربری. پژوهش های صنایع غذایی، دوره 24، شماره 4، 496-487.
- سرابندی، خ.، صادقی ماهونک، ع. 1397. تاًثیر شرایط فرآیند خشک کردن پاششی بر ویژگیهای فیزیکیشیمیایی، عملکردی و میکروساختار پودرهای شیره خرما.علوم و صنایع غذایی ایران، دوره 15، شماره 74، 168-155.
- شیخ الاسلامی، ز. 1395. تأثیر رقم و آرد مالت تهیه شده از گندم بر بهبود خواص تکنولوژیک و حسی نان قالبی.علوم و صنایع غذایی ایران، دوره 13، شماره 50، 10- 1.
- صحرائیان، ب.، حبیبی نجفی، م.، حداد خداپرست، م.، شیخ الاسلامی، ز.، نقی پور، ف. 1393. بررسی تأثیر صمغ بومی بالنگو شیرازی برخصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی نان بربری نیمه حجیم بدون گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران، دوره 42، شماره 11، 139-129.
- طالبی، ا.، محترمی، ف. 1398. اثر پودر تفاله هویج بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان فاقد گلوتن. علوم و صنایع غذایی ایران، دوره 16، شماره 86، 385-373.
- کاوه، ش.، صادقی ماهونک، ع.، سرابندی، خ.، گرائیلی، ز. 1397. خشک کردن پاششی عصاره استویا: ارزیابی ویژگیهای فیزیکی شیمیایی، عملکردی و میکروساختار.فناوریهای نوین غذایی، دوره 5، شماره 4، 650-637.
- نظری، ز. 1397. بررسی اثر پودر مالت سورگوم بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر و خواص کیفی و ماندگاری نان قالبی بدون گلوتن.علوم و صنایع غذایی ایران، دوره 15، شماره 81، 126-113.
- نوری، م.، ناصحی، ب.، سماواتی، و. آبدانان مهدی زاده، س. 1395. تاثیر صمغ فارسی و پودر تفاله هویج بر روند بیاتی دونات پیش فرایند شده توسط مایکروویو. پژوهش و نوآوری در علوم و صنایع غذایی، دوره 5، شماره 2، 182-171.
- Approved Methods of the American Association of Cereal Chemists (AACC). Am. Assoc. Cereal Chem. 2000.
- Adhikari, B., Howes, T., Bhandari, BR., Troung, V. 2004. Effect of addition of maltodextrin on drying kinetics and stickiness of sugar and acid-rich foods during convective drying: experiments and modelling. Journal of Food Engineering,: 62(1):53-68.
- Adhikari, B., Howes, T., Shrestha, AK., Bhandari, BR. 2007. Development of stickiness of whey protein isolate and lactose droplets during convective drying. Chemical Engineering and Processing: Process Intensification, 46(5):420-8.
- Bhandari, BR., Datta, N., Howes, T. 1997. Problems associated with spray drying of sugar-rich foods. Drying technology, 15(2):671-84.
- Bhusari, SN., Muzaffar, K., Kumar, P. 2014. Effect of carrier agents on physical and microstructural properties of spray dried tamarind pulp powder. Powder Technology, 266:354-64.
- Cano-Chauca, M., Stringheta, PC., Ramos, AM., Cal-Vidal, J. 2005. Effect of the carriers on the microstructure of mango powder obtained by spray drying and its functional characterization. Innovative Food Science & Emerging Technologies, 6(4):420-8.
- Davidou, S., Le Meste, M., Debever, E., Bekaert, DJ. 1996. A contribution to the study of staling of white bread: effect of water and hydrocolloid. Food hydrocolloids, 10(4):375-83.
- El-Samahy, SK., El-Hady, EA., Habiba, RA., Moussa-Ayoub, TE. 2007. Some functional, chemical, and sensory characteristics of cactus pear rice-based extrudates. Journal of the Professional Association for Cactus Development, 9:136-47.
- Fazaeli, M., Emam-Djomeh, Z., Ashtari, AK., Omid, M. 2012. Effect of spray drying conditions and feed composition on the physical properties of black mulberry juice powder. Food and bioproducts processing, 90(4):667-75.
- Goula, AM., Adamopoulos, KG. 2010. A new technique for spray drying orange juice concentrate. Innovative Food Science & Emerging Technologies, 11(2):342-51.
- Guarda, A., Rosell, CM., Benedito, C., Galotto, MJ. 2004. Different hydrocolloids as bread improvers and antistaling agents. Food hydrocolloids, 18(2):241-7.
- Hansen, M., Pedersen, B., Munck, L., Eggum, BO. 1989. Weaning foods with improved energy and nutrient density prepared from germinated cereals. 1. Preparation and dietary bulk of gruels based on barley. Food and nutrition bulletin, 11(2):1-6.
- Mäkinen, OE., Arendt, EK. 2012. Oat malt as a baking ingredient–A comparative study of the impact of oat, barley and wheat malts on bread and dough properties. Journal of cereal science, 56(3):747-53.
- Martin, ML., Hoseney, RC. 1991. A mechanism of bread firming. II, Role of starch hydrolyzing enzymes. Cereal chemistry, 68(5):503-7.
- Oliveira, WP., Bott, RF., Souza, CR. 2006. Manufacture of standardized dried extracts from medicinal Brazilian plants. Drying Technology, 24(4):523-33.
- Pourfarzad, A., Khodaparast, MH., Karimi, M., Mortazavi, SA., Davoodi, MG., Hemmatian Sourki, A., Razavizadegan jahromi, SH. 2011. Effect of polyols on shelf‐life and quality of flat bread fortified with soy flour. Journal of Food Process Engineering, 34(5):1435-48.
- Pyler, EJ., Gorton, LA. Baking science & technology. Sosland Publishing Company. 1988.
- Quek, SY., Chok, NK., Swedlund, P. 2007. The physicochemical properties of spray-dried watermelon powders. Chemical Engineering and Processing: Process Intensification, 46(5):386-92.
- Santhalakshmy, S., Bosco, SJ., Francis, S., Sabeena, M. 2015. Effect of inlet temperature on physicochemical properties of spray-dried jamun fruit juice powder. Powder Technology, 274:37-43.
- Shi, Q., Fang, Z., Bhandari, B. 2013. Effect of addition of whey protein isolate on spray-drying behavior of honey with maltodextrin as a carrier material. Drying Technology, 31(13-14):1681-92.
- Shrestha, AK., Ua-Arak, T., Adhikari, BP., Howes, T., Bhandari, BR. 2007. Glass transition behavior of spray dried orange juice powder measured by differential scanning calorimetry (DSC) and thermal mechanical compression test (TMCT). International Journal of Food Properties, 10(3):661-73.
- Sarabandi, K., Peighambardoust, SH., Mahoonak, AS., Samaei, SP. 2017. Effect of carrier types and compositions on the production yield, microstructure and physical characteristics of spray dried sour
cherry juice concentrate. Journal of Food Measurement and Characterization, 11(4):1602-12.
- Wang, W., Jiang, Y., Zhou, W. 2013. Characteristics of soy sauce powders spray-dried using dairy whey proteins and maltodextrins as drying aids. Journal of Food Engineering, 119(4):724-30.
|