کاوه, شیما, صادقی ماهونک, علیرضا, رئیسی, مجتبی. (1401). غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(3(پاییز)), 91-106. doi: 10.30495/jfst.2021.684150
شیما کاوه; علیرضا صادقی ماهونک; مجتبی رئیسی. "غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 3(پاییز), 1401, 91-106. doi: 10.30495/jfst.2021.684150
کاوه, شیما, صادقی ماهونک, علیرضا, رئیسی, مجتبی. (1401). 'غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(3(پاییز)), pp. 91-106. doi: 10.30495/jfst.2021.684150
کاوه, شیما, صادقی ماهونک, علیرضا, رئیسی, مجتبی. غنی‌سازی نان قالبی با عصاره و پودر عصاره مالت جو خشک شده به روش پاششی: ویژگی‌های کیفی،حسی و قابلیت ماندگاری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(3(پاییز)): 91-106. doi: 10.30495/jfst.2021.684150


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب