هاشمی دولابی, فاطمه سادات, خادمی شورمستی, داریوش. (1401). تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(3(پاییز)), 107-121. doi: 10.30495/jfst.2021.684151
فاطمه سادات هاشمی دولابی; داریوش خادمی شورمستی. "تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 3(پاییز), 1401, 107-121. doi: 10.30495/jfst.2021.684151
هاشمی دولابی, فاطمه سادات, خادمی شورمستی, داریوش. (1401). 'تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(3(پاییز)), pp. 107-121. doi: 10.30495/jfst.2021.684151
هاشمی دولابی, فاطمه سادات, خادمی شورمستی, داریوش. تاثیر جلبک اسپیرولینا (Spirulina platensis) به عنوان جایگزین پروتئین سویا بر ویژگی‌های فیزیکو شیمیایی و کیفی همبرگر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(3(پاییز)): 107-121. doi: 10.30495/jfst.2021.684151


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب