حاجی زاده, مرجان, انصاری, سارا, بحری, بهرام. (1401). تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(3(پاییز)), 123-141. doi: 10.30495/jfst.2021.684152
مرجان حاجی زاده; سارا انصاری; بهرام بحری. "تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 3(پاییز), 1401, 123-141. doi: 10.30495/jfst.2021.684152
حاجی زاده, مرجان, انصاری, سارا, بحری, بهرام. (1401). 'تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(3(پاییز)), pp. 123-141. doi: 10.30495/jfst.2021.684152
حاجی زاده, مرجان, انصاری, سارا, بحری, بهرام. تاثیر درصد و اندازه ذرات هسته خرما بر ویژگی های کیفی خمیر و کیک اسفنجی فاقد گلوتن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(3(پاییز)): 123-141. doi: 10.30495/jfst.2021.684152


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب