هفت برادران اصفهانی, مریم, گلی, محمد. (1401). بهینه‌سازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرین‌کننده‌های استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(3(پاییز)), 159-171. doi: 10.30495/jfst.2021.684154
مریم هفت برادران اصفهانی; محمد گلی. "بهینه‌سازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرین‌کننده‌های استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 3(پاییز), 1401, 159-171. doi: 10.30495/jfst.2021.684154
هفت برادران اصفهانی, مریم, گلی, محمد. (1401). 'بهینه‌سازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرین‌کننده‌های استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(3(پاییز)), pp. 159-171. doi: 10.30495/jfst.2021.684154
هفت برادران اصفهانی, مریم, گلی, محمد. بهینه‌سازی فرمولاسیون گز رژیمی حاوی شیرین‌کننده‌های استویوزید-ایزومالت و گیاه آزیوش به روش سطح پاسخ. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(3(پاییز)): 159-171. doi: 10.30495/jfst.2021.684154


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب