حقیقی, مریم, یزدان پناه, صدیقه. (1401). تاثیر پوشش‌دهی ماهی قزل‌آلا با عصاره‌های‌چای، کیتوزان و‌چای دارچین-کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی‌آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(4(زمستان)), 19-32. doi: 10.30495/jfst.2021.1900078.1643
مریم حقیقی; صدیقه یزدان پناه. "تاثیر پوشش‌دهی ماهی قزل‌آلا با عصاره‌های‌چای، کیتوزان و‌چای دارچین-کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی‌آن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 4(زمستان), 1401, 19-32. doi: 10.30495/jfst.2021.1900078.1643
حقیقی, مریم, یزدان پناه, صدیقه. (1401). 'تاثیر پوشش‌دهی ماهی قزل‌آلا با عصاره‌های‌چای، کیتوزان و‌چای دارچین-کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی‌آن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(4(زمستان)), pp. 19-32. doi: 10.30495/jfst.2021.1900078.1643
حقیقی, مریم, یزدان پناه, صدیقه. تاثیر پوشش‌دهی ماهی قزل‌آلا با عصاره‌های‌چای، کیتوزان و‌چای دارچین-کیتوزان بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و میکروبی‌آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(4(زمستان)): 19-32. doi: 10.30495/jfst.2021.1900078.1643


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب