شکری تومتری, سارا, احمدی, محمد, آریایی, پیمان, شریفی سلطانی, مهدی. (1401). تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ‌کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(4(زمستان)), 33-49. doi: 10.30495/jfst.2021.684156
سارا شکری تومتری; محمد احمدی; پیمان آریایی; مهدی شریفی سلطانی. "تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ‌کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 4(زمستان), 1401, 33-49. doi: 10.30495/jfst.2021.684156
شکری تومتری, سارا, احمدی, محمد, آریایی, پیمان, شریفی سلطانی, مهدی. (1401). 'تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ‌کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(4(زمستان)), pp. 33-49. doi: 10.30495/jfst.2021.684156
شکری تومتری, سارا, احمدی, محمد, آریایی, پیمان, شریفی سلطانی, مهدی. تاثیر عصاره ریز پوشانی شده با نانو لیپوزوم و عصاره آزاد برگ بو بر ماندگاری گوشت چرخ‌کرده گاو طی مدت زمان نگهداری در یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(4(زمستان)): 33-49. doi: 10.30495/jfst.2021.684156


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب