آقاجانی, عبد الرضا, میرزایی, فرهاد, کرمانی, مهدی, سعیدی اصل, محمد رضا, پدرام نیا, احمد. (1401). ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم‌چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(4(زمستان)), 51-67. doi: 10.30495/jfst.2021.684157
عبد الرضا آقاجانی; فرهاد میرزایی; مهدی کرمانی; محمد رضا سعیدی اصل; احمد پدرام نیا. "ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم‌چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 4(زمستان), 1401, 51-67. doi: 10.30495/jfst.2021.684157
آقاجانی, عبد الرضا, میرزایی, فرهاد, کرمانی, مهدی, سعیدی اصل, محمد رضا, پدرام نیا, احمد. (1401). 'ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم‌چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(4(زمستان)), pp. 51-67. doi: 10.30495/jfst.2021.684157
آقاجانی, عبد الرضا, میرزایی, فرهاد, کرمانی, مهدی, سعیدی اصل, محمد رضا, پدرام نیا, احمد. ارزیابی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم‌چرب پروبیوتیک حاوی نشاسته ذرت و عصاره گیاه چویل. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(4(زمستان)): 51-67. doi: 10.30495/jfst.2021.684157


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب