شاهی, زهرا, سید النگی, سیده زهرا, نجفیان, لیلا. (1401). اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگی‌های عملکردی پروتئین‌های هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغن‌گیری شده زیره سیاه (BuniumpersicumBioss.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(4(زمستان)), 83-94. doi: 10.30495/jfst.2021.1875940.1562
زهرا شاهی; سیده زهرا سید النگی; لیلا نجفیان. "اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگی‌های عملکردی پروتئین‌های هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغن‌گیری شده زیره سیاه (BuniumpersicumBioss.)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 4(زمستان), 1401, 83-94. doi: 10.30495/jfst.2021.1875940.1562
شاهی, زهرا, سید النگی, سیده زهرا, نجفیان, لیلا. (1401). 'اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگی‌های عملکردی پروتئین‌های هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغن‌گیری شده زیره سیاه (BuniumpersicumBioss.)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(4(زمستان)), pp. 83-94. doi: 10.30495/jfst.2021.1875940.1562
شاهی, زهرا, سید النگی, سیده زهرا, نجفیان, لیلا. اثر نوع آنزیم و زمان فرآیند بر ویژگی‌های عملکردی پروتئین‌های هیدرولیز شده حاصل از کنجاله روغن‌گیری شده زیره سیاه (BuniumpersicumBioss.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(4(زمستان)): 83-94. doi: 10.30495/jfst.2021.1875940.1562


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب