جلالوند, پگاه, شهاب لواسانی, علیرضا, عیوض زاده, اورنگ. (1401). بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(4(زمستان)), 133-146. doi: 10.30495/jfst.2021.684163
پگاه جلالوند; علیرضا شهاب لواسانی; اورنگ عیوض زاده. "بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 4(زمستان), 1401, 133-146. doi: 10.30495/jfst.2021.684163
جلالوند, پگاه, شهاب لواسانی, علیرضا, عیوض زاده, اورنگ. (1401). 'بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(4(زمستان)), pp. 133-146. doi: 10.30495/jfst.2021.684163
جلالوند, پگاه, شهاب لواسانی, علیرضا, عیوض زاده, اورنگ. بررسی خواص فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی دوغ پروبیوتیک حاوی صمغ دانه شاهی و جلبک اسپرولینا پلاتنسیس. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(4(زمستان)): 133-146. doi: 10.30495/jfst.2021.684163


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب