شعایی, سونا, عطای صالحی, اسماعیل, نجف نجفی, مسعود. (1401). بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(4(زمستان)), 109-120. doi: 10.30495/jfst.2021.1894925.1629
سونا شعایی; اسماعیل عطای صالحی; مسعود نجف نجفی. "بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 4(زمستان), 1401, 109-120. doi: 10.30495/jfst.2021.1894925.1629
شعایی, سونا, عطای صالحی, اسماعیل, نجف نجفی, مسعود. (1401). 'بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(4(زمستان)), pp. 109-120. doi: 10.30495/jfst.2021.1894925.1629
شعایی, سونا, عطای صالحی, اسماعیل, نجف نجفی, مسعود. بررسی اثر استویا و صمغ قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی بستنی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(4(زمستان)): 109-120. doi: 10.30495/jfst.2021.1894925.1629


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب