عمارلو, علی, شریفی, اکرم. (1401). بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشن‌شیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(4(زمستان)), 1-17. doi: 10.30495/jfst.2021.684168
علی عمارلو; اکرم شریفی. "بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشن‌شیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 4(زمستان), 1401, 1-17. doi: 10.30495/jfst.2021.684168
عمارلو, علی, شریفی, اکرم. (1401). 'بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشن‌شیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(4(زمستان)), pp. 1-17. doi: 10.30495/jfst.2021.684168
عمارلو, علی, شریفی, اکرم. بررسی تاثیر استفاده از اسانس آویشن‌شیرازی بر بار میکروبی و ماندگاری زیتون پرورده. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 14(4(زمستان)): 1-17. doi: 10.30495/jfst.2021.684168


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب