مرادی, مهسا, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. (1400). بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(2), 170-155. doi: 10.30495/jfst.2021.684251
مهسا مرادی; فریبا نقی پور; علیرضا فرجی. "بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 2, 1400, 170-155. doi: 10.30495/jfst.2021.684251
مرادی, مهسا, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. (1400). 'بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(2), pp. 170-155. doi: 10.30495/jfst.2021.684251
مرادی, مهسا, نقی پور, فریبا, فرجی, علیرضا. بررسی تأثیر استفاده از خمیرترش تهیه شده از آردهای گندم، چاودار و کینوآ بر خصوصیات کمی و کیفی نان تست. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(2): 170-155. doi: 10.30495/jfst.2021.684251


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب