خورشیدپور, بیژن, اسدالهی, سیمین, رضایی, مهشید, ناطقی, لیلا, مصطفی, زهرا. (1400). افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(1), 29-47.
بیژن خورشیدپور; سیمین اسدالهی; مهشید رضایی; لیلا ناطقی; زهرا مصطفی. "افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 1, 1400, 29-47.
خورشیدپور, بیژن, اسدالهی, سیمین, رضایی, مهشید, ناطقی, لیلا, مصطفی, زهرا. (1400). 'افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(1), pp. 29-47.
خورشیدپور, بیژن, اسدالهی, سیمین, رضایی, مهشید, ناطقی, لیلا, مصطفی, زهرا. افزودن استویا به فرمولاسیون کیک روغنی و بررسی اثرات آن بر زمان ماندگاری و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی آن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 1(1): 29-47.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب