ناطقی, لیلا, زارعی, فاطمه, رضایی, مهشید. (1400). بررسی تأثیر عصاره و فیبر گندم بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی آب پرتقال طی زمان نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(1), 49-69.
لیلا ناطقی; فاطمه زارعی; مهشید رضایی. "بررسی تأثیر عصاره و فیبر گندم بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی آب پرتقال طی زمان نگهداری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 1, 1400, 49-69.
ناطقی, لیلا, زارعی, فاطمه, رضایی, مهشید. (1400). 'بررسی تأثیر عصاره و فیبر گندم بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی آب پرتقال طی زمان نگهداری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(1), pp. 49-69.
ناطقی, لیلا, زارعی, فاطمه, رضایی, مهشید. بررسی تأثیر عصاره و فیبر گندم بر ویژگی‌های فیزیکی شیمیایی، آنتی‌اکسیدانی و حسی آب پرتقال طی زمان نگهداری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 1(1): 49-69.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب