شیبانی, فریبا, اسداللهی, سیمین, اسحاقی, محمدرضا. (1400). اثر بتاگلوکان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(1), 71-84.
فریبا شیبانی; سیمین اسداللهی; محمدرضا اسحاقی. "اثر بتاگلوکان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 1, 1400, 71-84.
شیبانی, فریبا, اسداللهی, سیمین, اسحاقی, محمدرضا. (1400). 'اثر بتاگلوکان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(1), pp. 71-84.
شیبانی, فریبا, اسداللهی, سیمین, اسحاقی, محمدرضا. اثر بتاگلوکان به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی های حسی و فیزیکوشیمیایی بستنی کم چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 1(1): 71-84.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب