رحیمی‌مجد, حسین, هاشمی روان, مهناز, پوراحمد, رضوان. (1400). تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(1), 85-96.
حسین رحیمی‌مجد; مهناز هاشمی روان; رضوان پوراحمد. "تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 1, 1400, 85-96.
رحیمی‌مجد, حسین, هاشمی روان, مهناز, پوراحمد, رضوان. (1400). 'تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(1), pp. 85-96.
رحیمی‌مجد, حسین, هاشمی روان, مهناز, پوراحمد, رضوان. تولید نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه مخلوط آب انگور قرمز و عصاره مالت. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 1(1): 85-96.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب