ناطقی, لیلا. (1400). اثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(3), 99-81. doi: 10.30495/jfst.2021.685669
لیلا ناطقی. "اثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 3, 1400, 99-81. doi: 10.30495/jfst.2021.685669
ناطقی, لیلا. (1400). 'اثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(3), pp. 99-81. doi: 10.30495/jfst.2021.685669
ناطقی, لیلا. اثر کاربرد صمغ کتیرا و آلژینات سدیم بر خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نان بروتچن. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(3): 99-81. doi: 10.30495/jfst.2021.685669


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب