تاج الدین, بهجت, بهمدی, هما, پردیس کیان, صدیقه. (1402). تأثیر شرایط نگهداری بر پدیده قهوه‌ای (کشمشی) شدن میوه انار. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(1(بهار)), 1-15. doi: 10.30495/jfst.2021.685710
بهجت تاج الدین; هما بهمدی; صدیقه پردیس کیان. "تأثیر شرایط نگهداری بر پدیده قهوه‌ای (کشمشی) شدن میوه انار". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 1(بهار), 1402, 1-15. doi: 10.30495/jfst.2021.685710
تاج الدین, بهجت, بهمدی, هما, پردیس کیان, صدیقه. (1402). 'تأثیر شرایط نگهداری بر پدیده قهوه‌ای (کشمشی) شدن میوه انار', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(1(بهار)), pp. 1-15. doi: 10.30495/jfst.2021.685710
تاج الدین, بهجت, بهمدی, هما, پردیس کیان, صدیقه. تأثیر شرایط نگهداری بر پدیده قهوه‌ای (کشمشی) شدن میوه انار. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(1(بهار)): 1-15. doi: 10.30495/jfst.2021.685710


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب