حسینی, سیدابراهیم. (1400). اثر آنتی‌باکتریایی و آنتی‌اکسیدانی نایسین بر فیله‌ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده با روش اتمسفر اصلاح شده (MAP). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(2), 49-63.
سیدابراهیم حسینی. "اثر آنتی‌باکتریایی و آنتی‌اکسیدانی نایسین بر فیله‌ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده با روش اتمسفر اصلاح شده (MAP)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 2, 1400, 49-63.
حسینی, سیدابراهیم. (1400). 'اثر آنتی‌باکتریایی و آنتی‌اکسیدانی نایسین بر فیله‌ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده با روش اتمسفر اصلاح شده (MAP)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(2), pp. 49-63.
حسینی, سیدابراهیم. اثر آنتی‌باکتریایی و آنتی‌اکسیدانی نایسین بر فیله‌ ماهی قزل‌آلای رنگین‌کمان (Oncorhynchus mykiss) بسته‌بندی شده با روش اتمسفر اصلاح شده (MAP). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 15(2): 49-63.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب