گنجلو, علی, بی مکر, ماندانا, شیخی, زینب. (1400). تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(3), 170-159. doi: 10.30495/jfst.2021.685801
علی گنجلو; ماندانا بی مکر; زینب شیخی. "تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13, 3, 1400, 170-159. doi: 10.30495/jfst.2021.685801
گنجلو, علی, بی مکر, ماندانا, شیخی, زینب. (1400). 'تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 13(3), pp. 170-159. doi: 10.30495/jfst.2021.685801
گنجلو, علی, بی مکر, ماندانا, شیخی, زینب. تاثیر مخلوط مالتودکسترین-سوکرالوز بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی دونات با کالری کاهش یافته. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 13(3): 170-159. doi: 10.30495/jfst.2021.685801


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب