ابراهیم بانکی, میترا, اسداللهی, سیمین, زند, نازنین. (1400). اثر استفاده از عصاره چای سبز بر پایداری اکسیداتیو، خواص فیزیکی‌شیمیایی و حسی مارگارین صبحانه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2), 97-116.
میترا ابراهیم بانکی; سیمین اسداللهی; نازنین زند. "اثر استفاده از عصاره چای سبز بر پایداری اکسیداتیو، خواص فیزیکی‌شیمیایی و حسی مارگارین صبحانه". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 2, 1400, 97-116.
ابراهیم بانکی, میترا, اسداللهی, سیمین, زند, نازنین. (1400). 'اثر استفاده از عصاره چای سبز بر پایداری اکسیداتیو، خواص فیزیکی‌شیمیایی و حسی مارگارین صبحانه', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2), pp. 97-116.
ابراهیم بانکی, میترا, اسداللهی, سیمین, زند, نازنین. اثر استفاده از عصاره چای سبز بر پایداری اکسیداتیو، خواص فیزیکی‌شیمیایی و حسی مارگارین صبحانه. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 1(2): 97-116.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب