ناصری, عطیه, هاشمی روان, مهناز, پوراحمد, رضوان. (1400). امکان تولید و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه کنسانتره آب سیب و عصاره مالت. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2), 151-172.
عطیه ناصری; مهناز هاشمی روان; رضوان پوراحمد. "امکان تولید و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه کنسانتره آب سیب و عصاره مالت". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 2, 1400, 151-172.
ناصری, عطیه, هاشمی روان, مهناز, پوراحمد, رضوان. (1400). 'امکان تولید و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه کنسانتره آب سیب و عصاره مالت', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2), pp. 151-172.
ناصری, عطیه, هاشمی روان, مهناز, پوراحمد, رضوان. امکان تولید و ارزیابی خواص فیزیکوشیمیایی و حسی نوشیدنی پروبیوتیک بر پایه کنسانتره آب سیب و عصاره مالت. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 1(2): 151-172.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب