نوری, علی. (1400). اثر عصاره آبی پونه کوهی (Origanum vulgare) بر صفات عملکردی جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2), 31-36.
علی نوری. "اثر عصاره آبی پونه کوهی (Origanum vulgare) بر صفات عملکردی جوجه های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16, 2, 1400, 31-36.
نوری, علی. (1400). 'اثر عصاره آبی پونه کوهی (Origanum vulgare) بر صفات عملکردی جوجه های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 16(2), pp. 31-36.
نوری, علی. اثر عصاره آبی پونه کوهی (Origanum vulgare) بر صفات عملکردی جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 16(2): 31-36.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب