محبعلی, ملیکه, اسحاقی, محمد رضا, خورشیدپور, بیژن. (1400). اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2), 193-212.
ملیکه محبعلی; محمد رضا اسحاقی; بیژن خورشیدپور. "اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 2, 1400, 193-212.
محبعلی, ملیکه, اسحاقی, محمد رضا, خورشیدپور, بیژن. (1400). 'اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(2), pp. 193-212.
محبعلی, ملیکه, اسحاقی, محمد رضا, خورشیدپور, بیژن. اثر جایگزینی شکر با شیره خرما و شیره انگور بر خواص رئولوژیکی خمیر و ویژگی های فیزیک و شیمیایی نان فطیر. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 1(2): 193-212.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب