خوشخو, ژاله. (1401). تاثیر روغن فرار زیره سیاه، املاح صفراوی و نمک بر پایداری باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (ATCC4356). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(2), 12-22.
ژاله خوشخو. "تاثیر روغن فرار زیره سیاه، املاح صفراوی و نمک بر پایداری باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (ATCC4356)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 2, 1401, 12-22.
خوشخو, ژاله. (1401). 'تاثیر روغن فرار زیره سیاه، املاح صفراوی و نمک بر پایداری باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (ATCC4356)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(2), pp. 12-22.
خوشخو, ژاله. تاثیر روغن فرار زیره سیاه، املاح صفراوی و نمک بر پایداری باکتری لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس (ATCC4356). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 9(2): 12-22.


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب