فرهنگیان, زلیخا, رضا شهبازی, حسین, محمدی, فروغ. (1400). اثر سطوح مختلف پودر سماق بر عملکرد، توسعه دستگاه گوارش، سیستم ایمنی و فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2), 173-184. doi: 10.22034/ascij.2021.687843
زلیخا فرهنگیان; حسین رضا شهبازی; فروغ محمدی. "اثر سطوح مختلف پودر سماق بر عملکرد، توسعه دستگاه گوارش، سیستم ایمنی و فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14, 2, 1400, 173-184. doi: 10.22034/ascij.2021.687843
فرهنگیان, زلیخا, رضا شهبازی, حسین, محمدی, فروغ. (1400). 'اثر سطوح مختلف پودر سماق بر عملکرد، توسعه دستگاه گوارش، سیستم ایمنی و فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 14(2), pp. 173-184. doi: 10.22034/ascij.2021.687843
فرهنگیان, زلیخا, رضا شهبازی, حسین, محمدی, فروغ. اثر سطوح مختلف پودر سماق بر عملکرد، توسعه دستگاه گوارش، سیستم ایمنی و فاکتورهای خونی جوجه های گوشتی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 14(2): 173-184. doi: 10.22034/ascij.2021.687843


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب