| تعداد نشریات | 418 | 
| تعداد شمارهها | 10,012 | 
| تعداد مقالات | 83,701 | 
| تعداد مشاهده مقاله | 79,228,992 | 
| تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 56,129,258 | 
| تدوین و طراحی مدل بازاریابی تعاملی دوسویه حس محور براساس پیشایندها و مداخلهگرهای آن با رویکرد ترکیبی | ||
| مدیریت کسب و کار | ||
| دوره 13، شماره 52 - شماره پیاپی 4، دی 1400، صفحه 104-122 اصل مقاله (1.06 M) | ||
| نوع مقاله: مقاله پژوهشی | ||
| نویسندگان | ||
| زهرا ولی پوری1؛ سیدمهدی جلالی* 2؛ بیتا تبریزیان1 | ||
| 1گروه مدیریت بازرگانی، واحد رودهن، دانشگاه آزاد اسلامی، رودهن، ایران | ||
| 2گروه مدیریت بازرگانی، واحد فیروزکوه، دانشگاه آزاد اسلامی، فیروزکوه، ایران | ||
| چکیده | ||
| هدف پژوهش تدوین و طراحی مدل پیشایندها و مداخلهگرهای بازاریابی تعاملی دوسویه حس محور است. روش این پژوهش آمیخته اکتشافی است که از طریق راهبردهای کیفی مدل مفهومی به دست آمده و سپس از طریق راهبردهای کمی برازش مدل و تحلیلها صورت گرفته است. در مرحله کیفی با بهرهگیری از نظرات 14 نفر از خبرگان و کارشناسان و تکیه بر منابع مطالعاتی، چارچوب الگو ارائه و اعتبارسنجی شد و سپس در مرحله کمی با استفاده از پرسشنامه توزیع شده میان 384 نفر از مشتریان محصولات لبنی در تهران اجرا شده است. تحلیل اطلاعات شامل سه عملیات اصلی میباشد: ابتدا شرح و آمادهسازی دادههای لازم برای آزمون فرضیهها، سپس تحلیل روابط میان متغیرها و نهایتا به مقایسه نتایج مشاهده شده با نتایجی که فرضیهها انتظار داشتند پرداخته شده است. مدل نهائی پژوهش در سه مقوله اصلی؛ شرایط مداخلهگر (عوامل سازمانی و برند)، شرایط علی (عوامل سازمانی، مشتری و محیط رقابتی)، پدیده محوری (حس چشایی، بویایی، بینایی، لامسه و شنوایی)، متشکل و بین تمامی ابعاد پیشایندها و مداخلهگرها با بازاریابی تعاملی دوسویه حس محور (بازاریابی حسی) رابطه معناداری و مثبتی در صنعت لبنی وجود داشته است. | ||
| کلیدواژهها | ||
| بازاریابی؛ تعامل دوسویه؛ بازاریابی حسی؛ روش ترکیبی | ||
| مراجع | ||
|  | ||
| آمار تعداد مشاهده مقاله: 273 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 322 | ||