حمزه محمدآبادی, مهدی, لادن مقدم, علیرضا, دانائی, الهام, عبدوسی, وحید. (1401). مطالعه تاثیر قارچ مایکوریزا و سطوح مختلف اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات فیزیولوژیکی و میزان اسانس سه رقم گیاه بادرنجبویه (Melissa Officinalis L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), -. doi: 10.30495/iper.2022.690254
مهدی حمزه محمدآبادی; علیرضا لادن مقدم; الهام دانائی; وحید عبدوسی. "مطالعه تاثیر قارچ مایکوریزا و سطوح مختلف اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات فیزیولوژیکی و میزان اسانس سه رقم گیاه بادرنجبویه (Melissa Officinalis L.)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, , , 1401, -. doi: 10.30495/iper.2022.690254
حمزه محمدآبادی, مهدی, لادن مقدم, علیرضا, دانائی, الهام, عبدوسی, وحید. (1401). 'مطالعه تاثیر قارچ مایکوریزا و سطوح مختلف اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات فیزیولوژیکی و میزان اسانس سه رقم گیاه بادرنجبویه (Melissa Officinalis L.)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, (), pp. -. doi: 10.30495/iper.2022.690254
حمزه محمدآبادی, مهدی, لادن مقدم, علیرضا, دانائی, الهام, عبدوسی, وحید. مطالعه تاثیر قارچ مایکوریزا و سطوح مختلف اسید هیومیک و اسید سالیسیلیک بر خصوصیات فیزیولوژیکی و میزان اسانس سه رقم گیاه بادرنجبویه (Melissa Officinalis L.). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; (): -. doi: 10.30495/iper.2022.690254


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب