قویدل, فاطمه, جعفری زاده مالمیری, هدا, جوادی, افشین, انرجان, نویده. (1400). بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و ضد‌میکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(3 (43) پاییز), 95-110. doi: 10.30495/jfh.2022.1945475.1333
فاطمه قویدل; هدا جعفری زاده مالمیری; افشین جوادی; نویده انرجان. "بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و ضد‌میکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 3 (43) پاییز, 1400, 95-110. doi: 10.30495/jfh.2022.1945475.1333
قویدل, فاطمه, جعفری زاده مالمیری, هدا, جوادی, افشین, انرجان, نویده. (1400). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و ضد‌میکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(3 (43) پاییز), pp. 95-110. doi: 10.30495/jfh.2022.1945475.1333
قویدل, فاطمه, جعفری زاده مالمیری, هدا, جوادی, افشین, انرجان, نویده. بررسی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی و ضد‌میکروبی عصاره بره موم به عنوان نگهدارنده طبیعی در مواد غذایی. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 11(3 (43) پاییز): 95-110. doi: 10.30495/jfh.2022.1945475.1333


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب