طیار, فیروز, قره خانی, احمد, توکمه چی, امیر. (1400). بررسی روند تغییرات شاخص‌های کیفی، اکسایشی و میکروبی گوشت چرخ شده و نشده گاو در زمان نگهداری به حالت انجماد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(3 (43) پاییز), 111-123. doi: 10.30495/jfh.2022.1948818.1337
فیروز طیار; احمد قره خانی; امیر توکمه چی. "بررسی روند تغییرات شاخص‌های کیفی، اکسایشی و میکروبی گوشت چرخ شده و نشده گاو در زمان نگهداری به حالت انجماد". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 3 (43) پاییز, 1400, 111-123. doi: 10.30495/jfh.2022.1948818.1337
طیار, فیروز, قره خانی, احمد, توکمه چی, امیر. (1400). 'بررسی روند تغییرات شاخص‌های کیفی، اکسایشی و میکروبی گوشت چرخ شده و نشده گاو در زمان نگهداری به حالت انجماد', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(3 (43) پاییز), pp. 111-123. doi: 10.30495/jfh.2022.1948818.1337
طیار, فیروز, قره خانی, احمد, توکمه چی, امیر. بررسی روند تغییرات شاخص‌های کیفی، اکسایشی و میکروبی گوشت چرخ شده و نشده گاو در زمان نگهداری به حالت انجماد. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 11(3 (43) پاییز): 111-123. doi: 10.30495/jfh.2022.1948818.1337


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب