مهرجو, نیلوفر, سلطانی, مصطفی, محمدی, سوده. (1402). تأثیراستفاده از پودر خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی‌کم‌چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(1(بهار)), 103-116. doi: 10.30495/jfst.2020.1901904.1647
نیلوفر مهرجو; مصطفی سلطانی; سوده محمدی. "تأثیراستفاده از پودر خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی‌کم‌چرب". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 1(بهار), 1402, 103-116. doi: 10.30495/jfst.2020.1901904.1647
مهرجو, نیلوفر, سلطانی, مصطفی, محمدی, سوده. (1402). 'تأثیراستفاده از پودر خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی‌کم‌چرب', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(1(بهار)), pp. 103-116. doi: 10.30495/jfst.2020.1901904.1647
مهرجو, نیلوفر, سلطانی, مصطفی, محمدی, سوده. تأثیراستفاده از پودر خرما بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی‌کم‌چرب. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(1(بهار)): 103-116. doi: 10.30495/jfst.2020.1901904.1647


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب