شاه حسینی, سید رسول, جوادیان, سید روح الله, صفری, رضا. (1402). بررسی‌خواص ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز‌شده امعاء و احشاء ماهی‌بیاح (Liza abu). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(1(بهار)), 143-155. doi: 10.30495/jfst.2020.1905693.1657
سید رسول شاه حسینی; سید روح الله جوادیان; رضا صفری. "بررسی‌خواص ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز‌شده امعاء و احشاء ماهی‌بیاح (Liza abu)". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 1(بهار), 1402, 143-155. doi: 10.30495/jfst.2020.1905693.1657
شاه حسینی, سید رسول, جوادیان, سید روح الله, صفری, رضا. (1402). 'بررسی‌خواص ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز‌شده امعاء و احشاء ماهی‌بیاح (Liza abu)', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(1(بهار)), pp. 143-155. doi: 10.30495/jfst.2020.1905693.1657
شاه حسینی, سید رسول, جوادیان, سید روح الله, صفری, رضا. بررسی‌خواص ضد میکروبی و آنتی‌اکسیدانی پروتئین هیدرولیز‌شده امعاء و احشاء ماهی‌بیاح (Liza abu). نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(1(بهار)): 143-155. doi: 10.30495/jfst.2020.1905693.1657


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب