جعفری راد, سارا, خادمی شورمستی, داریوش. (1402). تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس‌‌(Artrhrospira platensis) در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیلهمرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(1(بهار)), 157-169. doi: 10.30495/jfst.2021.1907562.1665
سارا جعفری راد; داریوش خادمی شورمستی. "تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس‌‌(Artrhrospira platensis) در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیلهمرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 1(بهار), 1402, 157-169. doi: 10.30495/jfst.2021.1907562.1665
جعفری راد, سارا, خادمی شورمستی, داریوش. (1402). 'تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس‌‌(Artrhrospira platensis) در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیلهمرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(1(بهار)), pp. 157-169. doi: 10.30495/jfst.2021.1907562.1665
جعفری راد, سارا, خادمی شورمستی, داریوش. تاثیر عصاره جلبک اسپیرولینا پلاتنسیس‌‌(Artrhrospira platensis) در پوشش نانو مرکب بر خصوصیات حسی و ماندگاری فیلهمرغ طی دوره نگهداری در شرایط یخچال. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(1(بهار)): 157-169. doi: 10.30495/jfst.2021.1907562.1665


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب