مهاجر, فرشته, شریفی, اکرم. (1402). تاثیر‌جایگزینی ساکارز با شربت ذرت‌ حاوی فروکتوز بالا روی‌خواص‌بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(2(تابستان)), 15-29. doi: 10.30495/jfst.2022.691062
فرشته مهاجر; اکرم شریفی. "تاثیر‌جایگزینی ساکارز با شربت ذرت‌ حاوی فروکتوز بالا روی‌خواص‌بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15, 2(تابستان), 1402, 15-29. doi: 10.30495/jfst.2022.691062
مهاجر, فرشته, شریفی, اکرم. (1402). 'تاثیر‌جایگزینی ساکارز با شربت ذرت‌ حاوی فروکتوز بالا روی‌خواص‌بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 15(2(تابستان)), pp. 15-29. doi: 10.30495/jfst.2022.691062
مهاجر, فرشته, شریفی, اکرم. تاثیر‌جایگزینی ساکارز با شربت ذرت‌ حاوی فروکتوز بالا روی‌خواص‌بافتی، رنگ و حسی باقلوای قزوین. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1402; 15(2(تابستان)): 15-29. doi: 10.30495/jfst.2022.691062


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب