درستی, کیمیا, گلی, محمد, شاهی, شریفه. (1401). مقایسه تابش فرابنفش سی و پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی آب آلبالو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1), 78-93. doi: 10.30495/jfm.2022.1950340.1758
کیمیا درستی; محمد گلی; شریفه شاهی. "مقایسه تابش فرابنفش سی و پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی آب آلبالو". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9, 1, 1401, 78-93. doi: 10.30495/jfm.2022.1950340.1758
درستی, کیمیا, گلی, محمد, شاهی, شریفه. (1401). 'مقایسه تابش فرابنفش سی و پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی آب آلبالو', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 9(1), pp. 78-93. doi: 10.30495/jfm.2022.1950340.1758
درستی, کیمیا, گلی, محمد, شاهی, شریفه. مقایسه تابش فرابنفش سی و پاستوریزاسیون بر ویژگی‌های شیمیایی و میکروبی آب آلبالو. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 9(1): 78-93. doi: 10.30495/jfm.2022.1950340.1758


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب