عابدی, تابان, آصفی, نارملا, حنیفیان, شهرام, دهقان, سحر. (1400). اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروب‌های منتقله از غذا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4 (44) زمستان), 31-44. doi: 10.30495/jfh.2022.1950877.1343
تابان عابدی; نارملا آصفی; شهرام حنیفیان; سحر دهقان. "اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروب‌های منتقله از غذا". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11, 4 (44) زمستان, 1400, 31-44. doi: 10.30495/jfh.2022.1950877.1343
عابدی, تابان, آصفی, نارملا, حنیفیان, شهرام, دهقان, سحر. (1400). 'اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروب‌های منتقله از غذا', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 11(4 (44) زمستان), pp. 31-44. doi: 10.30495/jfh.2022.1950877.1343
عابدی, تابان, آصفی, نارملا, حنیفیان, شهرام, دهقان, سحر. اثر بازدارندگی اسانس روغنی زنیان، گل محمدی، شوید و زیره سبز بر برخی میکروب‌های منتقله از غذا. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1400; 11(4 (44) زمستان): 31-44. doi: 10.30495/jfh.2022.1950877.1343


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب