ُسرچشمه پور, مهدی, طاهری, عبدالعلی, نصیبی, فاطمه, بهرامی نژاد, فائقه. (1401). تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی دانهال‌های پسته در شرایط تنش شوری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(4), 1-11. doi: 10.30495/qafj.2022.1958327.1029
مهدی ُسرچشمه پور; عبدالعلی طاهری; فاطمه نصیبی; فائقه بهرامی نژاد. "تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی دانهال‌های پسته در شرایط تنش شوری". نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1, 4, 1401, 1-11. doi: 10.30495/qafj.2022.1958327.1029
ُسرچشمه پور, مهدی, طاهری, عبدالعلی, نصیبی, فاطمه, بهرامی نژاد, فائقه. (1401). 'تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی دانهال‌های پسته در شرایط تنش شوری', نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1(4), pp. 1-11. doi: 10.30495/qafj.2022.1958327.1029
ُسرچشمه پور, مهدی, طاهری, عبدالعلی, نصیبی, فاطمه, بهرامی نژاد, فائقه. تاثیر محلولپاشی عصاره جلبک، بتاکاروتن و ویتامین E بر برخی شاخص‌های بیوشیمیایی دانهال‌های پسته در شرایط تنش شوری. نشریه علمی پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی, 1401; 1(4): 1-11. doi: 10.30495/qafj.2022.1958327.1029


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب