تعداد نشریات | 418 |
تعداد شمارهها | 10,005 |
تعداد مقالات | 83,629 |
تعداد مشاهده مقاله | 78,552,981 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 55,726,577 |
خالص سازی لاکتوفرین جداشده از شیرگاو بوسیله کرماتوگرافی تمایلی | ||
نشریه علمی میکروبیولوژی دامپزشکی | ||
دوره 17، شماره 2 - شماره پیاپی 43، مهر 1401، صفحه 35-44 اصل مقاله (816.4 K) | ||
نوع مقاله: مقاله پژوهشی (اصیل) | ||
شناسه دیجیتال (DOI): 10.30495/jvm.2022.1943594.1190 | ||
نویسندگان | ||
محدثه فرهنگ1؛ سعید زیبائی* 2 | ||
1دانش آموخته فوق لیسانس ،دانشگاه پیام نور مشهد ،آموزگار 69، مشهد، ایران | ||
2دانشیار بخش تحقیق و توسعه.موسسه تحقیقات واکسن وسرم سازی رازی شعبه شمال شرق | ||
چکیده | ||
لاکتوفرین یک پروتئین چند عملکردی با خاصیت ضدمیکروبی است که خواص متنوع و شگفت آوری داردو میتواند کاندید مناسبی جهت کاربردهای بالینی و تجاری باشد.در این بررسی جهت جداسازی لاکتوفرین ابتدا پروتئینهای قسمت آب پنیری شیر با استفاده از روش کروماتوگرافی تعویض یونی توسط CM sephadex C-50 خالص و جهت تایید خالص سازی ، از آزمایش SDS-PAGE و نیز عدم ایجاد رنگ در حضور تترامتیل بنزدین استفاده شد. در ادامه خرگوش سفید نر نیوزلندی با µg/ml120 لاکتوفرین و با استفاده از ادجوانت کامل و ناقص فروند به مدت 6 هفته ، ایمن شد وپس از جدا سازی سرم با آزمایش های دات بلات و الایزا آنتی بادی اختصاصی تایید گردید. جهت خالص سازی آنتی بادی اختصاصی از روش رسوب دهی با سولفات آمونیوم 40 درصد استفاده گردیدکه پس از تایید به سفارز فعال شده با سیانوژن متصل گردید، قسمت آب پنیری آغوز گاو از ستون کروماتوگرافی تمایلی عبورداده شد.بمنظور خالص نمودن لاکتوفرین، برای تشکیل کمپلکسی از آنتی ژن آنتی بادی واکنش داده و در نهایت سایر ترکیباتی که اتصال نیافتهاند شسته شده وخارج می گردند.خالص سازی لاکتوفرین تایید و غلظت آن با آزمایش برادفورد محاسبه گردید.نتایج تحقیق نشان داد که روش ایمن نمودن، جهت تولید آنتی بادی اختصاصی بر علیه لاکتوفرین روشی مناسب بوده و خالص سازی لاکتوفرین ازشیرگاو با استفاده از کروماتوگرافی تمایلی دارای بازده 64 درصد می باشد. | ||
کلیدواژهها | ||
"؛ لاکتوفرین"؛ کروماتوگرافی تمایلی" | ||
مراجع | ||
1. Aguila La O, A. Herrera Puerta,A C. Velázquez,WT.(2000). Isolation and structure-functional characterization of human colostral lactoferrin. Biotecnología Aplicada, 17: 177-182. | ||
آمار تعداد مشاهده مقاله: 129 تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 87 |